Motorrijles Hoorn

Motorrijles Hoorn

Wil jij je motorrijbewijs halen in Hoorn? Wij maken jouw droom werkelijkheid! Met je eigen motor de weg op. Wij geven je vakkundige ondersteuning tijdens de motorrijles, zodat jij gegarandeerd slaagt voor je motorrijbewijs. Écht motor rijden leer je bij Motorrijschool de Flits.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en professionele motorrijschool in Hoorn?
Bij ons betaal je een lage prijs en profiteert van een hoge slagingskans op je eerste examen. Dat betekent dat je zowel in de praktijk als theorie van het motorrijbewijs alle ondersteuning ontvangt die jij nodig hebt.
In Hoorn slagen voor je motorrijbewijs? Dan ben je bij ons aan juiste adres.

Motorrijles met hoog slagingspercentage

We hebben al 14 jaar ervaring in motorrijlessen. Met een hoog slagingspercentage van ruim 88% ben je bij Motorrijschool Hoorn verzekerd van de hoogste kwaliteit. Onze motorrijopleiding is erkend in Voorburg en de regio. Ontdek hoe we jou helpen richting je theorie- en praktijk motorrijbewijs. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring kan je bij ons deelnemen aan rijbewijs A, A2 of A1.

Vakkundige rijinstructeurs

Snel de weg op met de Motorrijschool in Hoorn? Dat is het uitgangspunt van onze motorrijlessen. Onderdeel van onze kwaliteitsgarantie is een eerlijke prijs voor je motorrijbewijs, te vinden in onze motorrijles pakketten. We beschikken zowel over een Basispakket als Voordeel pakket. Ook kan je bij ons losse lessen afnemen. Binnen het Basispakket valt ook het AVB Examen en AVD Examen.

Motorinstructeur volgt op de motor

Onze erkende motorinstructeurs volgen je met de motor tijdens de les. Dat heeft veel voordelen: we kunnen makkelijker corrigeren, we ervaren het verkeer zoals jij dat ook ervaart én we kunnen duidelijker een demonstratie geven. Elke motorrijles duurt 2 uur, waardoor je voldoende tijd hebt om te oefenen en écht gewend raakt aan de motor.
De maximale groepsgrootte bij motorrijlessen: (maximaal 1 instructeur en 2 leerling).
 Overigens houden wij geen winterstop, en dus doorlopen we het lespakket in een vaste flow. Zolang de weersomstandigheden het toelaten, gaan de motorrijlessen gewoon door; jij hebt jouw motorrijbewijs dus vóór de lente.

Waarom wil jij een motorrijbewijs behalen?

Tegenwoordig is het verkeer steeds drukker en nemen files toe. Jouw werkplek bevindt zich op een verre afstand en je wil graag snel naar huis. 
Elke dag zit jij in die kilometerslange file en dit ben jij helemaal zat. Dit is dan een goed moment voor het overwegen van een nieuw rijbewijs. Stel je voor … Met jouw toekomstige motor rijdt je deze files voorbij, geen last van vertraging en parkeer problemen. Hiermee bespaar jij veel tijd en frustratie en ben je sneller thuis na een werkdag.

 

Praktijkexamen (AVD)

Voor de aanvang van je praktijkexamen AVD controleert de examinator je
legitimatiebewijs en kijkt of je een geldig theoriecertificaat hebt.
Het rijexamen duurt 55 minuten, inclusief voor en nabespreking.
Na terugkeer van je praktijkexamen AVD krijg je uitslag van de examinator. Voor alle motorrijbewijzen moet je praktijkexamen AVD doen.

Tijdens het praktijkexamen algemene verkeersdeelname word u getoetst op: Belangen andere weggebruikers, kijkgedrag, voor laten gaan, plaats op de weg/plaats van handeling, volgafstand houden, snelheid, reageren verkeerslichten en aanwijzingen, reageren overige verkeerstekens, geven van/reageren op signalen, vertragen, remmen en stoppen.

Wij geven motorrijlessen in de volgende steden: Motorrijschool Den Haag, Scheveningen, Wassenaar, Voorschoten, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp, Delft, Leiden, Ypenburg, Rijswijk, Den Hoorn, Zoetermeer, Pijnacker, en omgeving.

 
Motorrijles in Hoorn

De beste prijs voor je motorrijbewijs!

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Losse prijzen

€ 45,-

 • Voor 60 min
 • 2 uur Proefles €40,-
  Theorie leerstof €49,-
  AVB Examen €200,-
  AVD Examen €290,-
  De lessen vinden plaats in blokken van 2 uur.
Ja, ik wil losse rijlessen!
ACTIEPAKKET

€ 1048,-

 • Normaal € 1169,-
 • 14 uur (7 rijlessen van 2 uur)
  Gratis theorie leerstof t.w.v. €49,-
  AVB Examen.
  AVD Examen.
  De lessen vinden plaats in blokken van 2 uur.
Ja, dit pakket wil ik!
Pakket 1 ( Populair )

€ 1340,-

 • Slagingskans + - 82%
 • 20 uur (10 rijlessen van 2 uur)
  Theorie leerstof
  AVB Examen
  AVD Examen
  + GRATIS AVB Herexamen.
Ja, dit pakket wil ik!

Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

Waarom Wij?

Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.